torsdag 2. august 2012

Bryllupsdag

I dag har vi faktisk ni års bryllupsdag, og det må jo feires:) S.A var i huset hele dagen og jobbet, men kom hjem før jentene skulle legges. Og da de var sovnet satt svigermor barnevakt og vi tok båten ut til Talgje. Altså, svigerforeldrene mine sin båt, en liten skjærgårdsjeep som de har liggende 15 min. kjøring herfra. Det er første gang jeg blir med til Talgje med båt og det var en fint tur. Litt regn begge veier, men sjøen var speilblank og temperaturen var fin:) Siden sist har benkeplata på kjøkkenet blitt tilpasset av S.A og svigerfar (og S.A fikk seg nytt verktøy i den forbindelse - en fres. Kjekt for han;)) Og mens vi var der pusset jeg litt på en seng som Eiril skal få og som skal males, og S.A sparklet litt i trappa. Men...litt romantikk ble det jo også...lasagne, boller og kake (alt sammen fra i går da S.A hadde bursdag) ble inntatt med plastbestikk på balkongen der vi har flott utsikt utover fjorden. Herlig:) En skikkelig fin kveld på Talgje!




Se så flinke de har vært:) Nå gjenstår bare å sage til hull til komfyr og vask.


På balkongen

Lyktestolper har kommet opp den siste tiden. Fint

Gravemaskinene har tatt kvelden. Det er Gard maskin som opparbeider hele området, de har gjort (og fortsatt gjør) en meget god jobb, det blir såååå fint her!


Bryggene med båtplasser som kan kjøpes av de som har kjøpt tomter i byggefeltet (for de som har litt mer penger enn oss....). Vi lånte en tom plass siden vi bare var gjester i kveld:)


-Bergljot-





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar